Pintura Mural

Pintura Mural

Mural Painting

 

Mida: 10 x 7.5 m

Tècnica: pintura plàstica

Descripció: Mural de la façana d’entrada de “La Burés”; fàbrica al poble d’Anglès dedicada a activitats culturals. Allà  s’alberga el “Museu de la màquina de vapor”, on trobem la màquina de vapor instal·lada en la seva ubicació original més antiga d’Europa.

El mural presenta les peces principals de la màquina de vapor, reinterpretades per transmetre vitalitat, alegria i creativitat.

Tamaño: 10 x 7.5 m

Técnica: pintura plástica

Descripción: Mural de la fachada de entrada de “La Burés”; fábrica en el pueblo de Anglès dedicada a actividades culturales. Allí se alberga el  “Museo de la máquina de vapor”, donde encontramos la máquina de vapor instalada en su ubicación original más antigua de Europa.

El mural presenta las piezas principales de la máquina de vapor, reinterpretadas para transmitir vitalidad, alegría y creatividad.

 

Size: 10 x 7.5 m

Technique: latex paint

Description: Mural for the facade from “La Burés”; factory in the village of Anglès dedicated to cultural activities. The space houses the “Museum of the steam engine”, where it’s located the oldest steam engine installed in its original location in Europe.

The mural presents the main pieces from the steam engine, reinterpreted to transmit vitality, joy and creativity.

MURAL LA BURES

Mural Jan Barceló

Jan Barcelo mural

Jan Barceló Anglès

Festival La Burés

La Burés mural